Ring til os på: 55 99 63 30Beskikket bygningssagkyndig og energikonsulentVi søger for du hurtigt får leveret dit energimærke
Spørgsmål? Kontakt os på tlf. 55 99 63 30

Uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular og modtag et opkald fra os, hvor vi kan aftale et skræddersyet tilbud, der passer perfekt til dit behov.Velkommen til Anders lydehøj ApS

Hos os kan du får hele pakken hurtigt og effektivt.

Vi sørger for dit energimærke, tilstandsraport og el-eftersynsrapport ved salg af din ejendom.

Energimærkning

Vi er en af de meget få virksomheder, der ikke går på kompromis med rigtigheden af energimærket, og sætter en ære i en grundig beskrivelse af ejendommen.

Vi udfører energimærkning af din bolig i forbindelsen med opførelse af et nyt enfamiliehus, lovliggørelsessager, energioptimering af din ejendom, eller det lovpligtige energimærke, så du er klar til at sætte din bolig til salg.

Vi energimærker for eksempel dit nye enfamiliehus i forbindelse med godkendelse og afslutning af din byggesag, eller ved salg af din ejerbolig eller udlejning af samme.

Vi rådgiver i tilknytning til efterisolering, energiforebedringer af klimaskærm og tekniske installationer herunder varmeanlæg, således at du får en klar plan for hvilke rentable besparelses tiltag der er mest rentabelt for dig.

Du får særskilt rådgivning med focus på netop de tiltag, der er mest rentable ved energioptimering af din ejendom. Ring gerne på  20 12 53 30 og forhør nærmere.

Vi er dækket aflovpligtig ansvarsforsikring gennem HDI - CNA-Hardy

Vi sørger for dit energimærke, el-eftersyn og tilstandsrapport.

Vi samarbejder med andre uvildige energikonsulenter, el-installatører og bygningssagkyndige.

Vi kommer hovedsageligt på Midt-og Sydsjælland, Lolland Falster og Møn
- Til billig konkurrencedygtig pris. 

Din fordel er:

Når du bruger den uafhængige energikonsulent direkte som loven foreskriver, får du ingen ekstra gebyrer via bestillingsportaler eller fra ejendomsmæglere og deres tilknyttede ejerskifteforsikringsselskaber i forbindelse med dit ejendomssalg. Det betaler sig at bruge Anders Lydehøj ApS. 

Vor målsætning er at udføre et grundigt og professionelt arbejde til rimelige priser. Personlig god service er gratis hos os og nogle får lidt mere
Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder gennem dialog, samt overholdelse af aftaler med kort leveringstid til aftalt tid og pris. Vi arbejder for dig.

Certificering og kvalitetssikring:

Anders Lydehøj ApS er ISO 9001 certificeret af Byggeriets kvalitetskontrol i arbejdet med tilstandsrapporter og energimærker.

Tøv ikke -  Kontakt os for yderligere info eller priser.

Vi arbejder for dig.

 Min Tilstandsrapport

Ronesbanke 22 - 4720 Præstø
+45 55 99 63 30
anders@min-tilstandsrapport.dk